Byggerådgivning i Viborg

KG Hansen tilbyder en grundig byggerådgivning ved større byggeprojekter i Viborg. Vi har erfaring med, at en tæt dialog med vores kunder, og et grundigt arbejde fra din byggerådgivers side allerede fra de tidligste faser i byggeprojektet, udmunder i et fleksibelt og effektivt forløb. Det gør ligeledes, at både tidsplanen, økonomien og alle aftaler overholdes.

 

Et byggeprojekt i høj kvalitet

Hos KG Hansen yder vores kompetente og erfarne byggerådgivere al den vejledning, du har brug for i forbindelse med et stort byggeprojekt. Vi hjælper dig blandt andet med at lave projektspecifikationer. Her rådgiver vi dig i forhold til valg af materialer og løsninger. Ønsker du at få en detaljeret beskrivelse, som håndværkerne arbejder efter, sørger vi gerne for dette. 

Undervejs i byggeprocessen står vi for den løbende kontakt med håndværkerne. Vi fører ligeledes tilsyn med dit byggeri fra start til det færdige resultat. Under vores tilsyn tjekker vi op på, om bygningen bliver opført ifølge projektspecifikationerne.

Vi går alle konstruktioner efter i sømmene. Her kigger vi efter fejl og mangler og sørger for, at de bliver udbedret. Hvis der eventuelt er fejl eller mangler efter overleveringen, bliver de gennemgået med dig, hvorefter vi sikrer, at alt bliver bragt i orden.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk