Entreprenør på Mors

Hos KG Hansen er vi særdeles aktive vest for Storebælt, og derfor kan vi også fungere som din entreprenør på Mors og omegn. Mange af vores kunder i erhvervslivet oplever, at der er mange overvejelser involverede i deres større byggeprojekter. Du er altså bestemt ikke alene, hvis du oplever, at du først og fremmest leder efter en entreprenør, som skal tage ansvar og er i stand til at holde overblikket over processen som helhed.

Hos KG Hansen er vi specialiserede i at forestå større byggeprojekter. Vi kan som hoved- og totalentreprenører stå for at koordinere de involverede samarbejdspartnere og sørge for, at din virksomheds byggeprojekt bliver udført ordentligt og til tiden.

 

Entreprenør på Mors med ordentlighed som kerneværdi

Netop ordentlighed er en kerneværdi, som vi vægter meget i vores arbejde. Denne idé har eksisteret siden vores grundlæggelse af entreprenøren, Karl Georg Hansen, tilbage i år 1910. I vores over 100 års virke har vores sæt af værdier stået tidens prøve og gjort det muligt for os at levere professionelle løsninger rettidigt til vores mange forskellige kunder. I løbet af den tid har vi stået for alt fra bygningen af rådhuse til fabrikshaller, og vi kan også stille dette erfaringsgrundlag til rådighed i din virksomheds projekt.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk