Entreprenør Mors | KG Hansen | Stor Erfaring med Byggeri

Entreprenør på Mors

Hos KG Hansen er vi særdeles aktive vest for Storebælt, og derfor kan vi også fungere som din entreprenør i Mors og omegn. Mange af vores kunder i erhvervslivet oplever, at der er mange overvejelser involverede i deres større byggeprojekter. Du er altså bestemt ikke alene, hvis du oplever, at du først og fremmest leder efter en entreprenør, som skal tage ansvar og er i stand til at holde overblikket over processen som helhed.

Hos KG Hansen er vi specialiserede i at forestå større byggeprojekter. Vi kan som hoved- og totalentreprenører stå for at koordinere de involverede samarbejdspartnere og sørge for, at din virksomheds byggeprojekt bliver udført ordentligt og til tiden.

 

Entreprenør i Mors med ordentlighed som kerneværdi

Netop ordentlighed er en kerneværdi, som vi vægter meget i vores arbejde. Denne idé har eksisteret siden vores grundlæggelse af entreprenøren, Karl Georg Hansen, tilbage i år 1910. I vores over 100 års virke har vores sæt af værdier stået tidens prøve og gjort det muligt for os at levere professionelle løsninger rettidigt til vores mange forskellige kunder. I løbet af den tid har vi stået for alt fra bygningen af rådhuse til fabrikshaller, og vi kan også stille dette erfaringsgrundlag til rådighed i din virksomheds projekt.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her: