Kontordomicil / Kontorbyggeri

Vi kan bygge jeres nye kontordomicil

Har du og din virksomhed brug for et nyt kontordomicil, men mangler I den rette samarbejdspartner til at udføre projektet, så både budget og kvalitet overholdes? Hos KG Hansen er vi specialister i blandt andet kontorbyggeri. Vores over 100 års erfaring er med til at sikre tilfredse kunder. Hver gang vi bygger, gør vi vores ypperste for at levere kvalitetsbyggeri til tiden.

I 1910 blev vores entreprenørvirksomhed grundlagt af Karl Georg Hansen. I dag, mere end 100 år senere, står vi stærkere end nogensinde. Vi beskæftiger i dag ca. 160 dedikerede og kompetente medarbejdere med forskellige kompetencer, så vi kan tilbyde dig det bedst mulige samarbejde i alle byggeriets processer.

Vi arbejder altid respektfuldt, ansvarligt, troværdigt og med høj faglighed i fokus. Det er med til at sikre, at kontorbyggeriet vil forløbe problemfrit fra idé til færdigt kontordomicil.

Igennem årene har vi haft fornøjelsen af at indgå i store byggeprojekter i det meste af det vestlige Danmark primært i hoved- og totalentrepriser – og hver eneste gang skræddersyr vi en løsning, der matcher de konkrete behov.

Vi har bl.a. stået for følgende kontorbyggerier:

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk