Nybyggeri i Esbjerg

Gennemført nybyggeri i Esbjerg

Vil I gerne hjælpe den jyske befolkning med at slå rødder i Esbjerg? Så er et område med nybyggeri lige sagen. Et nybyggeri er dog ikke altid lige til at gå til, da man nemt kan miste overblikket i den lange og til tider komplicerede proces. Det er her, at vi hos KG Hansen gerne vil tilbyde jer vores ekspertise.

 

Global Timber  Lego House

Vi har nemlig mere end 100 års erfaring indenfor nybyggeri og bygger altid vores grundarbejde på, at tingene skal gøres ordentligt. Vi følger derfor også nogle helt grundlæggende principper, som omhandler:

  • Ansvar
  • Respekt
  • Høj faglighed
  • Troværdighed

 

Nybyggeri i Esbjerg skal være for alle

For at opnå det bedste resultat ved et nybyggeri er det vigtigt, at alle parter ser hen mod et fælles mål. Af denne grund går vi derfor også meget op i kommunikationen med vores samarbejdspartnere, så vi hver især kan udnytte vores individuelle styrker til at skabe et fuldkomment nybyggeri i Esbjerg.

Desuden går vi også meget op i at overholde aftaler med vores samarbejdspartnere, så hele processen går fair til. Vi mener nemlig, at pris og kvalitet går hånd i hånd. I kan derfor være sikre på at opnå den kvalitet, I har betalt for.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk