Nybyggeri

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

En kvalificeret samarbejdspartner til nybyggeri

Leder du efter en samarbejdspartner til et større nybyggerprojekt? Hos KG Hansen kan vi være den samarbejdspartner, du er på udkig efter. Vi har nemlig de helt rigtige kvalifikationer, der sikrer dig et tilfredsstillende resultat.

Vi har igennem tiden hjulpet med mange store nybyggerprojekter. Nybyggeri er derfor ikke et nyt fænomen for os. tværtimod. Vi kan blandt andet hjælpe med at opføre nye boligkvarter, boligblokke, industribygninger, domiciler og så videre fra bunden.

Vi har erfaring og ekspertisen, der sikrer dig et godt resultat

Vi har eksisteret siden 1910. Fra dag 1 har det været en prioritet for os at skabe gode resultater med godt håndværk. Det er også en prioritet den dag i dag. Ordentlighed og en åben dialog er derfor vigtigt for os.

Når vi skal hjælpe dig med nybyggeri, har du mulighed for at vælge imellem forskellige former for samarbejdsaftaler. Det kan være alt fra totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og partnering. Uanset hvor langt du er i projektet, kan vi derfor hjælpe med at følge projektet til dørs, således det står klart til aftalt tid og efter dine krav.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit nybyggerprojekt? Du kan henvende dig til os via kontaktformularen her på siden.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk