Hovedentreprenør

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

Benyt en kvalificeret hovedentreprenør

Står du med et projekt, der bare venter på at blive sat i gang, men mangler du den helt rigtige hovedentreprenør til opgaven? Vi kan være den samarbejdspartner, du leder efter.

Siden 1910 har vi arbejdet med entrepriser. Det betyder, at vi har stor erfaring med at udføre hovedentrepriser. Det har givet os en vis ekspertise på området, der gør os til den ideelle samarbejdspartner. Vi sørger nemlig for at levere et resultat, der matcher dine forventninger.

Hvilket ansvar har en hovedentreprenør?

I hovedentreprise er hovedentreprenøren ansvarlig for økonomien og indgåelse af kontrakter med underentreprenører. Herefter står en hovedentreprenør for projektstyring, herunder blandt andet kvalitetssikring og overholdelse af tidsplan, mens bygherren står for den indledende fase samt tilsyn af byggeriet.

Hvordan fungerer kontraktforholdet mellem hovedentreprenøren og bygherren?

Hovedentreprenøren er hovedansvarlig og står for projektstyring, økonomi og indgåelse af kontrakter med underentreprenører. Bygherren har ansvar for den indledende fase, dvs. indhentning af nødvendige godkendelser og udarbejdelse af projektmaterialet, samt tilsyn af byggeriet med henblik på overholdelse af kvalitet.

Vi gør dit projekt til en realitet

Når du benytter os som din hovedentreprenør, kommer du med et færdigt projekt. Der er altså tegninger og beskrivelse, som vi skal gøre til en realitet. Derfra sørger vi for resten. Vi finder underentreprenører, der kan bistå opgaven i forskellige processer.

Vi står for al koordineringen med diverse samarbejdspartnere. Det gør det nemmere for dig at holde overblikket over, hvor langt projektet er i processen. Du skal nemlig kun forholde dig til os, og så sørger vi for at holde dig opdateret i løbet af projektet. Dit projekt er derfor i gode hænder hos os.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan gøre dit projekt til virkelighed? Henvend dig til os via formularen her på siden.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk