Nybyggeri i Randers

Det kræver en hel del overvejelser og en masse forberedelse at gå i gang med nybyggeri. Det indebærer blandt andet også et kæmpestort koordineringsarbejde således, at alt går efter planen.

Med KG Hansen som entreprenør på dit nybyggeri får du en erfaren samarbejdspartner, der realiserer dit byggeprojekt planmæssigt. 

 

Dit byggeprojekt er også vores projekt

Når du indgår et samarbejde med KG Hansen, skal du forvente at få en kompetent entreprenør, som du trygt kan overlade det overordnede byggeansvar til. Det er alfa og omega for os, at vores kunder er trygge gennem hele byggeprocessen.

Derfor sørger vi for løbende at holde dem opdateret under hele forløbet. Vi orienterer om forløbet, hvad er status på projektet, og giver kunden mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

KG Hansen er indbegrebet af stolte traditioner og professionelt håndværk på alle planer. Når dit projekt bliver til vores projekt, tilknytter vi derfor veluddannede og engagerede håndværkere, der sætter høje krav til sit håndværk og som har sans for detaljerne. Vi arbejder kun med håndværkere, som vi har tillid til og respekt for.

Lad KG Hansen tage ansvaret fra dine skuldre. Vi står gerne for hele projektet lige fra rådgivning og projektering til udførelse og levering.

 

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk