Nybyggeri i Skive

Hvis du og din virksomhed har planer om nybyggeri og leder efter en samarbejdspartner, som tør tage ansvar for selv de største projekter, så er vi hos KG Hansen et oplagt valg. Vi er en veletableret virksomhed, som har leveret solide byggeprojekter vest for Storebælt i over 100 år. Hvis du og din virksomhed har planer om at foretage nybyggeri i Skive, så kan vi også levere en løsning, der imødekommer jeres krav og ønsker.

 

Nybyggeri i Skive med en veletableret samarbejdspartner

Hos KG Hansen arbejder vi efter den tankegang om, at et godt byggeprojekt er et projekt, der leveres med ordentlighed, ansvar og den rette faglighed. Vi har på baggrund af disse værdier tidligere bygget alt fra politistationer til fabrikshaller. Indgår du i samarbejde med os, kan vi levere den erfaring og ekspertise, som dit nybyggeri har brug for.

Vi vil i fællesskab forhandle os frem til en realistisk løsning, og herefter kan vi praktisk talt varetage resten af projektet, hvis du ønsker det: Alt fra etableringen af samarbejdsaftaler til styringen af opgaver fra begyndelse til ende i projektet. Samlet set kan vi altså levere løsninger inden for nybyggeri i høj kvalitet, og som er færdig til tiden.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk