Totalentreprise i Hadsund

Er du på udkig efter en erfaren samarbejdspartner, der kan sætte gang i din virksomheds byggedrømme i Hadsund, hvor kvalitet og pris er i fokus? Så skal du overveje at vælge KG Hansen, der er en entreprenørvirksom med mere end 100 års erfaring med kvalitetsbyggeri.

Det er en ordentlig mundfuld at planlægge et stort byggeri, og assistance fra professionelle fagfolk er derfor alfa og omega. Hvis du søger totalentreprise i Hadsund og omegn, kan du få professionel hjælp fra os i KG Hansen, der bl.a. giver dig råd og vejledning hele vejen igennem processen samtidig med, at det hele gøres så overskueligt som muligt for dig som kunde.

 

Erfaring betaler sig

Det kan betale sig at vælge en entreprenørvirksomhed med erfaring, hvis du gerne vil undgå ubehagelige overraskelser undervejs i byggeprojektet. Hos KG Hansen har vi mere end 100 års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der leverer det, vi lover, og som efterlader dig med et byggeri i allerhøjeste kvalitet uden overraskelser i forhold til eksempelvis pris.

KG Hansens kvalitet kan bl.a. findes i store byggerier som:

  • Politigården i Vejle
  • Billund Lufthavn
  • Lalandia Billund

 

Disse byggerier samt rigtig mange andre er dit bevis for, at KG Hansen leverer totalentreprise i allerhøjeste kvalitet.

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk