Totalentreprise

Hos KG Hansen råder vi over en bred skare af medarbejdere med forskellige fagligheder og kompetencer, og det gør os i stand til at tilbyde totalentreprise til store byggeprojekter. I alle led af vores entreprenørvirksomhed arbejder vi med høj faglighed, samtidig med at ordentlighed, respekt og grundighed er bærende principper i hele processen.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

 

   

Din tillid er vigtig

Når du vælger K.G. Hansen til at udføre din totalentreprise, vil du møde et professionelt hold af passionerede og dygtige medarbejdere, der forstår vigtigheden af dit projekt.

Vi baserer altid totalentreprisen på bygherrens ønsker og idéer, og efterfølgende udvælger vi arkitekt, ingeniør og underentreprenører, så vi kan forestå ledelsen af det totale projekt. Hele vejen fra projektering og myndighedsbehandling til udførelse og endelig aflevering af byggeriet.

Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere har tillid til os, og det arbejder vi altid mest muligt for at gøre os fortjent til.

 

Vi kan vores kram

K.G. Hansen er en betydende entreprenørvirksomhed med mere end 160 ansatte. Vi har over 100 års erfaring i byggebranchen, og lige siden Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i 1910, har høj faglighed og ordentlighed været ufravigelige principper, ligesom ansvar, respekt og troværdighed er kerneværdier i vores virksomhed.

Vi er selv håndværkere, hvilket betyder, at de håndværksmæssige færdigheder er vores rygrad. Samtidig har vi projektledere i samme hus, som er med til at sikre kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse af byggeprojekter.

Det betyder samlet set, at vi har den nødvendige styrke, respekt og faglighed for at dit byggeprojekt kan udføres til tiden, samtidig med at pris og god kvalitet overholdes som aftalt.

Vil du vide mere om vores tidligere arbejder, kan du se nærmere på vores referencer, som blandt andet dækker over store projekter som Billund Lufthavn, Haderslev Stadion, Vejle Politigård samt boliger og erhvervsbygninger.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk