Totalentreprise Vejen

Hvis din virksomheds store byggeprojekt skal blive en realitet, og hvis du vil undgå overraskelser undervejs, skal du finde en god samarbejdspartner, der kan hjælpe dig gennem byggeriets mange faser. Store byggeprojekter kan være en ordentlig mundfuld, men processen kan blive en hel del nemmere og meget mere overskuelig, hvis du vælger den rette samarbejdspartner.

Hvis du går med planer om totalentreprise i Vejen, er vi hos KG Hansen den rette samarbejdspartner for dig. KG Hansen er en entreprenørvirksomhed med mange års erfaring i bagagen, og vi guider dig sikkert igennem hele byggeriet, så du ender med det resultat, du forventer – og til den aftalte pris.

 

Vores erfaring er din garanti for et godt resultat

Når det kommer til store byggeprojekter, er erfaring indenfor branchen det allervigtigste. Med erfaring kan de store udfordringer forudses og derved undgås, og der er derfor en langt større chance for, at dit byggeri bliver færdigt til tiden og til den aftalte pris.

Vi hos KG Hansen har mere end 100 års erfaring med totalentreprise, og vores kvalitetsbevidste arbejde kan du opleve i de mange projekter, vi har været en del af. Vi har bl.a. været med til at bygge:

  • Lego House
  • Vejle Politigård
  • Billund Lufthavn
  • Og mange flere!

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk