Nybyggeri i Horsens

Der er meget at holde styr på, når der sættes gang i et stort byggeprojekt. Overblikket er alfa og omega, hvis tidsplanen skal overholdes. Med KG Hansen i ryggen får du en kompetent samarbejdspartner, der står bag dit byggeprojekt. Vi har nemlig mange års erfaring med en håndfast styring af komplekse og innovative byggeprojekter fra start til slut. 

 

En tæt dialog er vejen frem

Hos KG Hansen sørger vi altid for en god og tæt dialog med vores kunder lige fra planlægningsfasen til aflevering af det færdige byggeri. Vi tror nemlig på, at det er vejen frem for en resultatorienteret proces, hvor vores kunder får opfyldt alle deres ønsker og behov til nybyggeriet.

Vi starter altid med en dybdegående samtale med vores kunder. Her får vi afstemt ønsker og forventninger til byggeprojektet samt sætter fokus på helheden – hvad kan lade sig gøre? Vi kommer altid gerne med kompetent rådgivning og sparring samt et bud på en optimal løsning ud fra kundens ønsker.

Da vi har en faglig stolthed, er det vigtigt for os at levere et slutresultat i høj kvalitet, hvor der også har været fokus på selv de mindste detaljer.  Vi er ikke færdige med en byggeopgave, før vores kunder er tilfredse.

 

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk