Totalentreprise i Horsens

Hvis du mangler en erfaren og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til din virksomheds næste byggeprojekt i Horsens og omegn, så er KG Hansen entreprenørvirksomhed det rigtige valg for dig. Vi hos KG Hansen kan levere totalentreprise i Horsens, hvor der tages hånd om byggeprojektets store udfordringer, så du får den hjælp, der skal til for at gøre projektet så overskueligt som muligt.

Ved at benytte KG Hansen som totalentreprenør vil du få et overblik over alle byggeriets processer, og du vil altid vide, hvem der er ansvarlige for, at de enkelte opgaver bliver udført til tiden. På den måde kan du altid have overblikket over processen, og du vil således undgå ubehagelige overraskelser. 

 

Vores erfaring er din garanti for kvalitet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt KG Hansen kan levere byggeprojekter i allerhøjeste kvalitet, behøver du ikke gøre mere end at kigge på nogle af vores tidligere projekter. KG Hansen har igennem mere 100 år været med på nogle af landets helt store byggerier, og du vil kunne finde KG Hansens velkendte kvalitet i byggerier som:

  • Politigården i Vejle
  • Billund Lufthavn
  • Lego House

 

Disse – samt mange andre projekter – har givet KG Hansen den erfaring, der er så vigtig, når det kommer til planlægning og udførelse af store byggerier.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk