Herning Boligbyggeri

Planlægger du et større projekt med boligbyggeri i Herning, som skal udføres i samarbejde med en ansvarlig og faglig entreprenør, vil du være glad for at vælge KG Hansen som din samarbejdspartner. 

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Afgørende erfaring

De mange byggeprojekter, vi har stået for eller været en del af, har vist os, at ordentlighed, ansvarlighed og respekt er vigtigt, når byggeprocessen skal forløbe planmæssigt. Derfor arbejder vi altid med netop de principper.

Vores entreprenørvirksomhed blev grundlagt for mere end 100 år siden, og i løbet af årene har vi samlet både erfaringer, flere medarbejdere samt flere fagligheder under samme tag.

Vores liste med store boligbyggerier, vi har stået for eller været en del af, er lang. Blandt andet har vi leveret totalentreprise på Rosengården i Esbjerg, som består af 30 almene boliger. Desuden har vi også lavet totalentreprise på 35 boliger med tilhørende fællesfaciliteter på Lindevej i Billund, så vi ved, hvad vi taler om, når vi siger, at vi kan tage det nødvendige ansvar.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk