Boligbyggeri

Leder du efter en troværdig og professionel entreprenør til et større boligbyggeri, er KG Hansen det oplagte valg. Vores store erfaring fra en bred vifte af boligbyggerier har givet os den nødvendige viden og evne til at kunne tilbyde forskellige entrepriseformer, så byggeprocessen forløber ordentligt, og byggeriet står færdigt rettidigt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

 

Ordentlighed og kvalitet

Boligbyggeri handler om at skabe de bedste rammer for, at mange mennesker kan bo tæt på hinanden. Med andre ord skal byggeriet være en base for mange menneskers hverdag og derfor er det vigtigt, at kvaliteten er i orden.

Hos KG Hansen har vi mere end 100 års erfaring, som vi har samlet og videreudviklet på, lige siden Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i 1910. Hans grundprincip var, at man kun kan bygge på én måde – nemlig på en ordentlig måde. Og det arbejder vi stadig for den dag i dag.

Når du vælger KG Hansen som samarbejdspartner på dit boligbyggeri, får du en respektfuld entreprenør, der opfører sig ordentligt. Samtidig vælger du en ansvarlig partner, der tør tage ansvar for, at byggeprocessen forløber, som den skal, samtidig med at miljø og sikkerhed vægtes højt.

Desuden går vi op i, at der foregår en ærlig dialog mellem alle involverede parter, så alle fagligheder får lov at fylde det nødvendige. På den måde opnås den bedste kvalitet og det bedste resultat.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk