Byggefirma i Esbjerg

Leder du efter det rette byggefirma i Esbjerg til et stort byggeprojekt, kan KG Hansen klare opgaven. Vi er en solid entreprenørvirksomhed med stor viden viden og bred erfaring fra de mange store byggeprojekter, vi har været med til i de mere end 100 år, vi har eksisteret.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Vi bygger ordentligt

Der sker mange ting i Esbjerg, og byen rummer et stort potentiale. Mange virksomheder flytter til byen og skal have bygget hovedsæder eller udvidende bygninger. Desuden er Esbjerg en stor havneby, hvilket også giver anledning til store byggeprojekter ved havnen.

Uanset hvor dit byggeprojekt skal placeres, kan KG Hansen løfte opgaven som byggefirma. Vi har eksisteret siden 1910, og vores store erfaring fra blandt andet byggeprojekter i Esbjerg har været med til at give os den nødvendige viden og erfaring til at kunne stå for store projekter.

Vi har eksempelvis været med til at bygge en stor montagehal for Siemens Wind Power i Esbjerg. Lige som alle andre projekter, vi har været en del af, blev denne konstruktion udført i den aftalte kvalitet – vi bygger nemlig kun på én måde, og den er ordentlig.

Vi vil også gerne bygge for dig i Esbjerg. Så hvis du ønsker et byggefirma, der altid arbejder grundigt og overholder aftaler, og som tror på, at respekt, ansvarlighed, troværdighed og høj faglighed er vigtige værdier, så glæder vi os til at høre om dit store byggeprojekt.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk