Byggefirma i Herning

Er du på udkig efter et byggefirma i Herning, der kan være med til at udfolde de mange muligheder, byen rummer, vil du blive glad for KG Hansen til dit næste store byggeprojekt. Vi er en kompetent bygge- og entreprenørvirksomhed, der kan gøre dine idéer og drømme til virkelighed – altid til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Høj faglighed og ansvarlighed

Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 100 år siden af Karl Georg Hansen, der var murermester fra Grindsted. Han lagde de første sten for virksomheden i 1910, og siden dengang har vi vokset os større samtidig med, at vores fire grundprincipper overholder:

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Det betyder, at vi i dag er en solid virksomhed, hvor alle medarbejdere står for høj faglighed og ansvarlighed i alle led af enhver byggeproces.

Hos KG Hansen opfører vi os ordentligt i forhold til god tone og respekt for andres fagområder, samtidig med at vores ansvarlighed rækker i forhold til byggeriets forløb samt miljø og sikkerhed.

Desuden skaber vi troværdighed i samarbejdet, og vi lægger altid vægt på ærlig dialog og overholdte aftaler. På den måde forventningsafstemmer vi løbende, så kvalitet bliver en gennemstrømmende selvfølge i alle dele af processen.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk