Byggefirma i Randers

Med vores over 100 års erfaring inden for branchen har vi hos KG Hansen erfaringen til at udføre store byggeprojekter til tiden og i rette kvalitet. Vores virksomhed blev grundlagt af entreprenøren, Karl Georg Hansen, som havde øje for styrken ved simple og solide værdier: Ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed.


Hvis du leder efter et byggefirma i Randers eller omegn, som kan holde overblikket ved et større projekt, så kan du med fordel gøre brug af os som totalentreprenør. Et samarbejde med en totalentreprenør sikrer dig, at du har en samarbejdspartner, som sørger for, at de nødvendige opgaver i byggeprojektet bliver udført på det rette tidspunkt og i rette kvalitet.

 

Find et byggefirma i Randers med overblik

Der er et væld af detaljer at være opmærksom på, når der er tale om større byggeprojekter. Vi hos KG Hansen ved, at dette ofte kan virke uoverskueligt for vores kunder. Vi kan som hoved- eller totalentreprenør tilbyde dig erfaringen, professionalismen og fagligheden, der skal til for at lede selv de største byggeprojekter til dørs. Vi kan facilitere projektet for dig og levere et overblik, som også gør hele processen mere overskuelig for dig.

 

   

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk