Byggefirma i Silkeborg

Hvis du står over for et nyt byggeprojekt til din virksomhed, så er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Hvis du leder efter et byggefirma i Silkeborg eller omegn, der kan holde overblikket og føre dit byggeprojekt til dørs, så er vi et sikkert valg. Vi kan indgå som samarbejdspartnere i total- og hovedenterprise og dermed varetage hele processen for dig, hvis du ønsker det.

 

Et byggefirma i Silkeborg med solide værdier

Vi hos KG Hansen er en virksomhed med mange års erfaring og succesfulde byggeprojekter bag os. Vi har været med gennem den moderne byggebranchens op- og nedture. Den store mængde erfaring, som vi har indsamlet over tid, kan vi også sætte i spil for dig. Vi kan derfor indgå i samarbejde om alt fra A til Å til din virksomheds nye byggeprojekt.


Vi sørger for at holde et samlet overblik over hele processen, så byggeriet bliver fulgt til dørs med den rette faglighed, kvalitet og omtanke. Dette er muligt, fordi vi arbejder efter en række solide værdier, som vi har tilegnet os gennem vores lange historie i byggebranchen - vi laver tingene ordentligt, og vægter faglighed og professionalisme i vores arbejde højt.

 

   

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk