Byggefirma

Leder du efter et byggefirma, der kan udføre byggeprojekter i stor skala på en ordentlig måde, vil du blive glad for KG Hansen. Hos os arbejder vi altid hårdt i ethvert byggeprojekt, og takket være vores erfaring og vores værdier kan du altid være sikker på høj kvalitet til den aftalte pris.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Byggefirma med stor erfaring


Hos KG Hansen har vi mere end 100 års erfaring i byggebranchen. Murermester Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i 1910, og den dag i dag lever virksomhedens værdier videre.

I alle år har vi arbejdet ud fra fire grundighedsprincipper, og vi gør det stadig:

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

For os findes der nemlig kun én måde at bygge på, og den er ordentlig. Det betyder, at vi som byggefirma altid står for veludført arbejde, hvilket afspejles i de store projekter, vi har været med til i løbet af de mange år i branchen.

Vi tilbyder flere entrepriseformer, så vi både kan stå for hele processen, eller vi kan hjælpe med et færdigudarbejdet projekt. Så uanset, hvad dine forudsætninger og forventninger er, kan vi helt sikkert indfri forventningerne.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk