Erhvervsbyggeri i Kolding

Søger du en ordentlig og ansvarlig entreprenør til opførelse af nyt erhvervsbyggeri i Kolding eller omegn?

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Vi er en mere end 100 år gammel entreprenørvirksomhed, og vores viden og erfaring bygger på et solidt fundament af fire ufravigelige principper, som har bragt os langt:

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Det betyder, at vi har været involveret i en lang række store byggeprojekter i det meste af det vestlige Danmark. Ethvert byggeprojekt, vi er en del af, bliver udført med samme grundighed og præcision, som vi selv vil forvente af en entreprenør.

Fordelene ved KG Hansen

Vi lever af vores kunder, og derfor er det indiskutabelt, at vi overholder de aftaler, vi indgår. Praktisk talt kommer vores ordentlighed til udtryk i løbet af hele byggeprocessen, og gennem respekt og ansvarlighed over for dig som kunde, vores medarbejdere samt miljø og sikkerhed sørger vi for at nå i mål til tiden.

KG Hansen har blandt andet været entreprenør i forbindelse med opførslen af Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Lego House samt diverse domicilbygninger i flere store byer. Vi tilbyder forskellige entrepriseformer, som kan skræddersys til lige præcis dine behov, og på den måde kan du være sikker på, at vores store erfaring bliver bragt bedst muligt i spil.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk