Erhvervsbyggeri i Vejle

Planlægger I et nyt erhvervsbyggeri i Vejle, og leder du i den forbindelse efter den rette entreprenør, der kan løse opgaven til tiden og i den rette kvalitet, så er KG Hansen det oplaget valg.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Vi er en entreprenørvirksomhed med stor viden og erfaring fra de mere en 100 år, vi har eksisteret. Vi kender de vigtige behov og de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med ethvert byggeprojekt. Med KG Hansen som entreprenør kan du trygt stole på, at vi altid vil yde vores yderste for, at dit erhvervsbyggeri står færdigt til tiden i den rette kvalitet.

Faglighed og dialog

Det kræver tillid at vælge entreprenør til store byggeprojekter, og hos KG Hansen er vi stolte, hver gang vi indgår et nyt samarbejde.

Vælger du os som entreprenør på dit byggeprojekt, vil du derfor få en samarbejdspartner, der arbejder respektfuldt, ansvarligt, troværdigt og med høj faglighed. Det er de fire ufravigelige principper, vi arbejder ud fra, og vores erfaring har vist os, at det giver et frugtbart samarbejde og dermed gode resultater.

Igennem hele processen sørger vi for en åben dialog, hvor forventninger afstemmes, så byggeriet forløber, som det skal. Vi træffer de gennemtænkte beslutninger, som tilgodeser dig som kunde, samtidig med at miljø og sikkerhed vægtes højt.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk