Kolding Boligbyggeri

Leder du efter en ansvarlig entreprenør og samarbejdspartner til dit boligbyggeri i Kolding, kan KG Hansen løfte opgaven. Vi har erfaring med alle dele af byggeprocessen, da vi igennem 100 års arbejde i branchen har indsamlet knowhow fra flere entrepriseformer på blandt andet boligbyggeri. De erfaringer kan du få glæde af ved at vælge os som til dit projekt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Troværdighed og faglighed

Når du indgår et samarbejde med KG Hansen, vælger du en entreprenørvirksomhed, der altid arbejder efter de samme grundprincipper:

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Det betyder, at alle fagligheder prioriteres under byggeprocessen, og alle parter får en ærlig og tæt dialog. Vores erfaring er, at netop en tæt dialog giver de bedste resultater, så alle forventninger om kvalitet og pris bliver indfriet i rette tid.

Vores entreprenørvirksomhed blev grundlagt af Karl Georg Hansen i 1910, og siden dengang er vi vokset, så vi nu står stærkere end nogensinde før. Det gør vi blandt andet, fordi vi har stået for eller været en del af en lang række boligbyggerier såsom Billund Boligforening og Munkebo i Kolding.

Vi tilbyder forskellige entrepriseformer, så hvis du ønsker en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner til dit boligbyggeri i Kolding, hører vi meget gerne fra dig.

 

Kontakt os her: