Vejle i Boligbyggeri

Har du planer om et nyt boligbyggeri i Vejle, og leder du i den forbindelse efter den rette entreprenør til projektet, er KG Hansen det rigtige og ansvarlige valg. Vi ved nemlig fra vores mangeårige erfaring, at alle byggeprojekter kræver hårdt arbejde, høj faglighed og et troværdigt samarbejde, hvis kvalitet, pris og leveringstidspunkt skal overholdes.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Tæt dialog og ansvar

Hos KG Hansen arbejder vi ud fra fire grundprincipper, som vi har udviklet igennem tiden, siden Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden i 1910. Et af principperne er, at vi altid er ansvarlige og tager ansvar for, at byggeprocessen forløber optimalt. Desuden er miljø og sikkerhed blot nogle af de områder, vi ikke vil gå på kompromis med. Også når det kommer til boligbyggeri.

Vores grundprincipper for et godt arbejde:
• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Vælger du os som samarbejdspartner til dit boligbyggeri i Vejle, får du også en troværdig entreprenør, som altid har en ærlig dialog med alle omkring projektet. Derfor vægter vi også faglighed højt ud fra en konkret forventningsafstemning.

Selve arbejdsprocessen bør altid forløbe respektfuldt, og hos KG Hansen opfører vi os anstændigt – det giver en god tone og ikke mindst et godt resultat. Det ved vi blandt andet fra vores gode erfaringer fra andre projekter med boligbyggeri.

Vi vil gerne høre om dine planer for boligbyggeri i Vejle.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk