Byggefirma i Kolding

Leder du efter et byggefirma i Kolding, som kan være med til at indfri din virksomheds idéer og drømme, vil du blive glad for et samarbejde med KG Hansen. Vi er nemlig en stor entreprenørvirksomhed med mere end 100 års brancheerfaring, der kan tilbyde flere forskellige samarbejdsformer på store byggeprojekter.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   Lego House

Stor erfaring til din fordel

Da murermester Karl Georg Hansen grundlagde vores virksomhed i 1910, gjorde han det ud fra en fast overbevisning om, at godt håndværk betaler sig. Den grundholdning arbejder vi stadig ud fra, og derfor bygger vi kun på én måde, og den er ordentlig.

Vi har været med til en lang række store byggeprojekter i det meste af Danmark vest for Storebælt, og derfor kan vi altid tilbyde viden og erfaring, uanset hvad dit byggeprojekt har for en størrelse.

I Kolding har vi blandt andet været med til at renovere området Munkebo, hvor hele 600 lejligheder i 23 boligblokke skulle istandsættes. Desuden har vi stået for alt fra domicilbygninger til lagerhaller, så vores referenceliste er lang og brugbar, når vi trækker på vores erfaringer.

Hvis du samarbejder med KG Hansen som dit byggefirma i Kolding, kan du være sikker på et solidt resultat og overholdte aftaler. Vi arbejder grundigt og ordentligt, og vi tror på, at høj faglighed og gensidig respekt er vejen frem til det bedste resultat.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk