Byggefirma i Vejle

Er du på udkig efter et byggefirma i Vejle, som kan være med til at indfri dig og din virksomheds drømme om nybyggeri eller ombygning, vil du blive glad for KG Hansen. Vi er en stor og erfaren virksomhed, der har rødder tilbage til 1910, hvor murermester Karl Georg Hansen lagde de første sten for os.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Erfarent byggefirma

I de mere end 100 år, vi har eksisteret, har vi altid arbejdet ud fra fire grundprincipper, som alle gør os i stand til kun at kunne bygge ordentligt – hver gang.

• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Kvalitet og overholdte aftaler
Står du og din virksomhed med byggeplaner i Vejle, vil vi med glæde være det byggefirma, der løser opgaven. Vi har stor erfaring fra tidligere byggeprojekter, og det gør os i stand til både at turde og til at kunne tage store opgaver.

Vi har fagarbejdere til at kunne indgå i alle led af en byggeproces, så vi kan tilbyde at stå for dit projekt fra idé til levering. Vi arbejder ud fra en fast overbevisning om, at det bedste resultat opnås, når vi har respekt for andre, holder en åben og ærlig dialog, overholder aftaler samt arbejder ansvarligt med blik for både miljø og sikkerhed. Selvfølgelig med fokus på at overholde kvalitet og budget.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk