Byggerådgiver Nybyggeri

Har du og din virksomhed planer om et større nybyggeri, så er der mange overvejelser, der hører med, og mange faktorer at tage stilling til. Hvis du leder efter en byggerådgiver til denne type byggeprojekt, så er du kommet til rette sted.


Vi hos KG Hansen er en garvet virksomhed, som har fungeret inden for byggebranchen i over 100 år. Vi ved, hvor stor en mundfuld store byggeprojekter kan være for vores kunder, og vi kan levere det rette overblik til at gøre processen overskuelig for dig. Vi har en lang kavalkade af projekter bag os, som dækker alt fra rådhuse til lufthavne. Vi kan dermed bidrage med et solidt erfaringsgrundlag til dit projekt fra vores lange historie i byggebranchen.

 

En byggerådgiver til nybyggeri med styr på processen

Når vi indgår et samarbejde omkring nybyggeri, vil vi i fællesskab finde frem til en løsning, der både overholder kravene til budgettet og kvaliteten for dit projekt. Som total- og hovedentreprenører varetager vi hele processen efter en håndfuld simple og effektive værdier, der har stået tidens prøve - vi laver tingene ordentligt og udviser respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed. På den måde kan vi tilbyde dig en professionalisme, som hjælper dit byggeprojekt sikkert til dørs.

 

Vi har mange års erfaring inden for større byggerådgivning, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk