Byggerådgiver

Vi har mange års erfaring inden for større byggerådgivning, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Skal vi være byggerådgiver på jeres store byggeprojekter?

 

Byggerådgiver med de nødvendige kompetencer

Skal du i gang med et nyt projekt, men har du brug for en byggerådgiver, der kan guide dig i den rigtige retning? Hos KG Hansen kan vi være den samarbejdspartner, der kan hjælpe dig. Vi har professionelle rådgivere, der står klar til at give dig den nødvendige rådgivning, der hjælper dit projekt i den rigtige retning.

Vi gør en dyd ud af at gøre det ordentlig første gang. Ordentlighed er netop et vigtigt nøgleord for os, idet det har været vores fokus siden 1910. Du får derfor byggerådgivning af højeste kvalitet. 

Vi kan hjælpe med byggerådgivning til forskellige projekter

Da vi har været i branchen siden 1910, har vi den nødvendige erfaring, der skal til for at give dig kompetent rådgivning. Vi tilbyder byggerådgivning, hvor vi kigger objektivt på det byggetekniske, så du får et oprigtigt forslag til, hvad der er optimalt at gøre.

Vores erfaring gør også, at vi har hjulpet med mange forskellige projekter. Vi har blandt andet faciliteret opbygning af store domiciler, industribygninger, kontorbygninger og mange andre typer byggerier. Vi kan derfor helt sikkert også rådgive i forbindelse med dit projekt. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Hvad er en byggerådgiver?

En byggerådgiver er en fagperson, der kan rådgive vedrørende større byggeprojekter. En byggerådgiver kommer med den ekspertise og det overblik, der gør pågældende i stand til at anbefale og fraråde indenfor mange aspekter af et byggeri. Byggerådgiveren kan med fordel komme ind i billedet fra dag ét i projektet.

Byggerådgiveren er en partner i byggeriet

Byggerådgiveren har dels kendskab til de mange love, som et stort byggeri skal overholde, og byggerådgiveren har også kendskab til alt fra forskellige byggeformer, økonomiske aspekter af et byggeri med meget mere. En byggerådgiver kan med rette ses som partner i et byggeri

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk