Byggeri Herning

Skal du have opført et byggeri i Herning?

Byggeri Herning

Er du i gang med at planlægge et større byggeri i Herning, men mangler du den rette samarbejdspartner, der kan bistå projektet? Hos KG Hansen kan vi være den samarbejdspartner, du leder efter. Vi er specialister i forskellige former for byggerier, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe med dit projekt.

Vi har en masse erfaring på området. Vi har eksisteret siden 1910, hvor vi allerede dengang havde høje ambitioner om at skabe kvalitetsresultater. Ordentlighed er vigtigt for os. Vi tror nemlig på, at det er det, der gør hele forskellen for, at du får et resultat, der lever op til dine forventninger.

Saml hele projektet hos en kompetent entreprenør

Når du benytter os til byggeri i Herning eller andre steder i landet, har du mulighed for at samle det hele hos os i en entrepriseaftale. Der er dog mulighed for at lave forskellige former for aftaler. Du kan blandt andet vælge, om det skal være en totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise eller partnering.

Vi sammensætter en løsning, der passer til netop dit projekt. Derefter sørger vi for at facilitere projektet, således at alt forløber, som det skal. Vi har derfor overblikket over projektet, så du ikke skal administrere en masse forskellige samarbejdsaftaler.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde? Benyt kontaktformularen her på siden.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk