Elementbyggeri

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

Elementbyggeri, der lever op til dine forventninger

Skal du i gang med et projekt, der involverer elementbyggeri? Så kan vi hjælpe. Hos KG Hansen er vi specialister i at bygge store projekter med elementer. Det kan for eksempel være præfabrikerede betonblokke, der skal udgøre vægge og lignende.

Vi har været over mange forskellige projekter, der netop inkluderede opbygning med elementer. Vi har derfor kompetencerne til at skabe det resultat, der lever op til dine forventninger. Vores erfaring gør nemlig, at vi har mestret disciplinen at bygge med elementer.

Vi kan være den oplagte samarbejdspartner

Vi har en masse erfaring på området for elementbyggeri, hvorfor vi kan være den ideelle samarbejdspartner. Vi kan tilbyde opbygning med elementer til alverdens former for projekter.

Det kan for eksempel være, at der skal laves et nyt domicil eller en industribygning. Vi kan blandt andet også hjælpe med at bygge boligkvarterer, boligblokke, institutioner og meget andet. Kort sagt er der ikke grænser for, hvilke store projekter vi kan varetage.

Når du benytter os som samarbejdspartner, har du mulighed for at indlede forskellige former for samarbejder. Det kan både være en totalentreprise, hvor vi sørger for det hele fra start til slut, eller en hovedentreprise, hvor du kommer med tegninger og beskrivelser, hvorefter vi sørger for at gøre det til en realitet. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk