Entreprenør i Hobro

Leder du efter en entreprenør i Hobro eller omegn, som kan levere faglighed, overblik og erfaring til dit nye byggeprojekt, så er du kommet til rette sted. Vi hos KG Hansen blev som virksomhed grundlagt i 1910, og siden da har vi været med i den danske byggebranche. Vi har bygget alt fra rådhuse til fabrikker fungerende som primært hoved- og totalentreprenører. Med vores erfaringsgrundlag kan vi tilbyde dig den rette rådgivning til at komme frem til den bedste løsning, der er mulig at realisere.


En entreprenør i Hobro med styr på prioriteterne

Selv om alle byggeprojekter i bund og grund er forskellige, er der alligevel nogle ting, der er konstante. Noget, der går igen, er vigtigheden i at udføre arbejdet med den rette professionalisme. Vi hos K. G. Hansen har haft et sæt af værdier siden vores grundlæggelse, som har fungeret som vores fundament siden da: Ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed.


Med prioriteterne i orden kan vi tilbyde dig den bedste fuldendte pakke som samarbejdspartner til dine byggeprojekter. Som hoved- og totalentreprenører kan vi bevare overblikket og sørge for, at opgaverne i forbindelse med dit byggeprojekt bliver udført i rette kvalitet og til tiden.

 

   

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk