Entreprenør i Århus

Til store byggeprojekter hører der sig mange overvejelser med, og derfor skal man også tage stilling til flere ting. Da vi hos KG Hansen ved, hvor stor en mundfuld et byggeprojekt kan være for de fleste, står vi ikke kun klar til at hjælpe med hele projektet, men vil ligeledes også forsøge at gøre det så overskueligt som muligt for vores kunde.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Entreprenør i Århus 

På baggrund af det og den viden, vi har tilegnet os gennem årerne i faget, vil vi derfor kunne råde dig til den bedste løsning for, at dine ønsker bliver til en realitet. Er det, du har i tankerne ikke muligt at realisere, vil vi i stedet komme med vores bud på, hvad der vil være muligt. Søger du derfor en Entreprenør i Aarhus, der ikke kun har mange års erfaring, men ligeledes også flere store byggeprojekter bag sig, er du kommet til de rette.

Siden 1910 hvor KG Hansen blev grundlagt, har den vigtigste værdi for os været, at det vi laver, er ordentligt. Den værdi har vi arbejdet ud fra lige siden, og er derfor fælles for alle vores byggeprojekter, både store som små. Hos os vil du derfor ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i fokus. Derfor er vores arbejde heller ikke færdiggjort, før både vi og vores kunde er tilfredse med resultatet.

Benyt en totalentreprenør i Århus

Skal du i gang med et større projekt, og vil du være sikker på, at der er et samlet overblik over alle processerne? Det kan være en fordel at gøre brug af en totalentreprenør. Det sikrer dig nemlig, at der er én, der står med overblikket og har ansvaret for, at der bliver udført de nødvendige opgaver på det rette tidspunkt.

Hos KG Hansen tilbyder vi totalentrepriser i Århus og omegn. Vi sørger for at facilitere hele projektet efter dine ønsker. Derudover sørger vi for de nødvendige samarbejdsaftaler på tværs af håndværkerfag og lignende. Derudover sørger vi også for det administrative. Kort sagt tager vi ansvaret for hele projektet fra idé og projektering til udførelse og aflevering.

Hvordan fungerer samarbejdet mellem en entreprenør og bygherren i løbet af et bygge- eller anlægsprojekt?

I hovedentreprise deles hovedentreprenøren og bygherren om ansvaret for byggeprojektet. Her har hovedentreprenøren hovedansvaret for byggeprojektet, dvs. indgåelse af kontrakter med underentreprenører og økonomi samt den generelle projektstyring og overholdelse af kvalitet og tidsplan. Bygherren har derimod ansvar for den indledende fase, herunder udarbejdelse af projektmateriale og indhentning af nødvendige godkendelser, samt tilsyn af byggeriet.

I totalentreprise står totalentreprenøren for hele projektet fra start til slut uden assistance fra en bygherre, mens det i fagentreprise derimod er bygherren, der står med alt ansvaret for hele byggeprojektet.

Vi har erfaringen og ekspertisen

Vi kan være den helt rigtige samarbejdspartner, når du leder efter en totalentreprenør i Århus. Vi har nemlig den nødvendige erfaring, der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat.

Du får et tæt samarbejde, hvor vi sørger for at inkludere dig i alle processerne, så du netop får det byggeri, du har behov for. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder hos os? Du kan henvende dig til os via nedenstående formular.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk