Entreprenør i Århus

Til store byggeprojekter hører der sig mange overvejelser med, og derfor skal man også tage stilling til flere ting. Da vi hos KG Hansen ved, hvor stor en mundfuld et byggeprojekt kan være for de fleste, står vi ikke kun klar til at hjælpe med hele projektet, men vil ligeledes også forsøge at gøre det så overskueligt som muligt for vores kunde.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

 
På baggrund af det og den viden, vi har tilegnet os gennem årerne i faget, vil vi derfor kunne råde dig til den bedste løsning for, at dine ønsker bliver til en realitet. Er det, du har i tankerne ikke muligt at realisere, vil vi i stedet komme med vores bud på, hvad der vil være muligt. Søger du derfor en Entreprenør i Aarhus, der ikke kun har mange års erfaring, men ligeledes også flere store byggeprojekter bag sig, er du kommet til de rette.

Siden 1910 hvor KG Hansen blev grundlagt, har den vigtigste værdi for os været, at det vi laver, er ordentligt. Den værdi har vi arbejdet ud fra lige siden, og er derfor fælles for alle vores byggeprojekter, både store som små. Hos os vil du derfor ikke være i tvivl om, at kvaliteten er i fokus. Derfor er vores arbejde heller ikke færdiggjort, før både vi og vores kunde er tilfredse med resultatet.

 

Kontakt os her: