Entreprenør i Herning

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og faglig entreprenør, der kan og tør påtage sig at udføre arbejdet med dit byggeprojekt i Herning og omegn, har du fundet den rette til at løse opgaven. Hos K.G. Hansen tilbyder vi nemlig at være din troværdige entreprenør hele vejen igennem byggeprocessen.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

 

Jysk indstilling og ordentlighed

Man kan bygge på mange måder. Men for alle medarbejdere i K.G. Hansen er der kun én måde at bygge på: Ordentligt.

Siden Karl Georg Hansen grundlage sin entreprenørvirksomhed i Grindsted i år 1910, har dét være den første grundsten i hele virksomhedens filosofi og DNA, og sådan skal det fortsat være.

Vi arbejder altid ud fra fire urokkelige værdier, som afspejles i alle projekter, som vi er en del af. Det er din garanti for, at byggepladser, hvor K.G. Hansen er entreprenør, afspejler det kvalitetsniveau, vi forventer af os selv.

 

Vi udviser respekt og opfører os ordentligt. Den gode tone og respekt for andres fagområder er vigtig for os.

Vi er ansvarlige og tager altid ansvar for, at byggeriet forløber, som det skal. Det betyder også, at vi prioriterer miljø og sikkerhed højt, ligesom vi træffer gennemtænkte beslutninger, som er rigtige, fordi vi har lært af vores tidligere fejl.

Vi er troværdige og holder en åben og ikke mindst ærlig dialog med alle involverede.

Vi har en høj faglighed og sørger for, at forventninger afstemmes igennem processen, lige som vi altid leverer den aftalte kvalitet.

I over 100 år har vores entreprenørvirksomhed opbygget stor og uvurderlig erfaring med store og små byggeprojekter vest for Storebælt. Vi har blandt andet varetaget store opgaver som Billund Lufthavn, Beirholm i Kolding, Vejle Politigård og mange flere, og derfor kan vi tilbyde en håndværksmæssig faglighed og erfaring i den bedste kombination med en stor egenproduktion inden for betonarbejde og murerarbejde.

Kontakt os endelig, så vi kan fortælle mere om dine muligheder og fordele ved at vælge K.G. Hansen som din entreprenør i Herning og omegn.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk