Entreprenør i Kolding

Mangler du en ansvarlig og faglig entreprenør til dit byggeprojekt i Kolding, er K.G. Hansen den entreprenørvirksomhed, du leder efter. Vi kan og tør nemlig at tage ansvaret for, at dit byggeprojekt bliver gennemført på en ordentlig måde i den højeste kvalitet igennem hele byggeprocessen.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Vi står for ordentlighed

Karl Georg Hansen startede sin entreprenørvirksomhed for over 100 år siden. Mere præcist blev K.G. Hansen grundlagt i 1910, og hver dag siden dengang har alle medarbejdere i vores nu 160 mand store virksomhed arbejdet ud fra princippet om, at byggeri kun bør laves på én måde: En ordentlig måde.

Den ordentlighed afspejles i alle byggeprojekter, vi er entreprenør på. Vi arbejder ud fra fire ufravigelige principper, som er din første sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort rigtigt.

Vi er ansvarlige og tager ansvar for, at hele byggeprocessen forløber, som den skal. Derudover prioriterer vi miljø og sikkerhed højt, samtidig med at vi træffer gennemtænkte beslutninger baseret på egne erfaringer.

Vi har en høj faglighed og arbejder altid ud fra en konkret forventningsafstemning med alle involverede parter.

Vi er troværdige og ærlige i vores tætte dialog med alle omkring byggeprojektet.

Vi udviser respekt og opfører os altid anstændigt. Den gode tone og respekt for hinanden og andres fagområder er afgørende for et godt resultat.

Vores entreprenørvirksomhed har opbygget en uvurderlig erfaring og stor viden inden for alt fra små til store byggeprojekter. Vi tilbyder blandt andet at være din entreprenør i Kolding, men vores kompetencer er blevet brugt på flere store projekter rundt i Danmark vest for Storebælt.

Blandt andet er vi stolte af at have varetaget opgaverne med Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Lalandia Billund, Haderslev Stadion og mange flere.

Vil du høre mere om os som entreprenør og fortælle os om dit byggeprojekt i Kolding, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk