Entreprenør i Randers

Vi hos KG Hansen kan tilbyde dig det overblik, som du leder efter hos en entreprenør til din virksomheds byggeprojekt. At fungere som primus motor er blandt vores spidskompetencer, og du kan trygt indgå i samarbejde med os som hoved- eller totalentreprenør.


Vi er en garvet virksomhed med en over 100 år lang historie i byggebranchen bag os. I dag står vi stærkere end nogensinde, og vi vil glædeligt sætte vores erfaring i spil ved dit byggeprojekt. Leder du efter en entreprenør i Randers eller generelt en entreprenør vest for Storebælt, så kan vi sørge for hele projektet fra idégenerering til udførelse og aflevering. Vi kan desuden stå for at lave alle de nødvendige samarbejdsaftaler på tværs af fagene - både alt fra det administrative til det håndværksmæssige.

 

Din totalentreprenør i Randers

Når du vælger os som entreprenør, så kan du regne med, at vi finder en løsning skræddersyet til dine behov. Som hoved- og totalentreprenører kan vi levere et overblik over processen, som koordinerer alle opgaverne, så de bliver udført til tiden og i rette kvalitet. Vi hos KG Hansen udfører vores arbejde efter en håndfuld simple men effektive kerneværdier, som har stået tidens prøve: Ordentlighed, ansvar og høj faglighed.

 

   

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk