Erhvervsbyggeri i Esbjerg

Er du på udkig efter en ansvarlig og kompetent entreprenør til et nyt erhvervsbyggeri i Esbjerg, er KG Hansen det oplagte valg.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

KG Hansen er en stor entreprenørvirksomhed, som har eksisteret i mere end 100 år, og vores brancheerfaring vækster forsat. Vi har leveret forskellige entrepriser til et væld af store kunder, og vores tilgang til byggeri er altid, at vi gør tingene ordentligt.

Respekt for byggeprojektet

Vi ved, at det er en stor beslutning at vælge entreprenør til erhvervsbyggeri. Det er nemlig en stor investering, som skal kunne betale sig på kort sigt og i det lange løb.

Hvis du vælger KG Hansen som din entreprenør, får du en samarbejdspartner, der har respekt for dig og dit byggeri. Vi kan og tør at tage ansvaret for, at dit byggeprojekt forløber, som det skal, og igennem velovervejede beslutninger sikrer vi, at alle aftaler overholdes, så dit erhvervsbyggeri står klar til tiden.

I KG Hansen har alle vores medarbejdere har en høj faglighed, som bringes bedst muligt i spil. Vi har tårnhøje forventninger til os selv, og det er din fordel som kunde hos os. Vi har blandt andet stået for eller været involveret i store projekter som Billund Lufthavn og Vejle Politigård.

Vi ser frem til at høre mere om dine byggeplaner. Så kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om dine muligheder hos os.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk