Erhvervsbyggeri

Leder du efter den rette entreprenør til dit erhvervsbyggeri? Hos KG Hansen er respekt, ansvarlighed og troværdighed vigtige værdier for os.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

En god investering

Vi tilbyder forskellige samarbejdsformer i flere entreprisetyper og med vores viden og erfaring med store projekter sikrer vi, at dit byggeprojekt bliver eksekveret og leveret til tiden i den rette kvalitet. Med vores værdier i baghovedet skaber vi tryghed i hele processen mellem alle involverede.

Ethvert erhvervsbyggeri er en kostbar investering. Det stiller høje krav til, at budget og tidsplan overholdes, så det ikke går ud over produktion og arbejdsforhold.

Uanset om du ønsker totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise, kan du være sikker på, at vores investering i samarbejdet kommer dig til gode. Vi udviser altid respekt, vi opfører os ordentligt og samtidig tager vi det nødvendige ansvar. Endeligt prioriterer vi en åben dialog og en bred vifte af fagligheder, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk