Erhvervsbyggeri i Herning

Planlægger du og din virksomhed et nyt erhvervsbyggeri i Herning, som skal opføres af den rette entreprenør eller med den rigtige samarbejdspartner?

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

KG Hansen er en stor og velfunderet entreprenørvirksomhed, og derfor kan vi tilbyde forskellige entrepriseformer på dit byggeprojekt. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at kunne tage ansvaret for alle led i byggeprocessen, så dit erhvervsbyggeri står færdigt til tiden og i den rette kvalitet.

Høj faglighed og troværdighed

Vores arbejde afspejles altid i fire principper:
• Respekt
• Ansvarlighed
• Troværdighed
• Høj faglighed

Alle medarbejdere i vores mere end 100 år gamle entreprenørvirksomhed har printet disse værdier på rygraden. Det er nemlig afgørende for os, at vores kunder får præcist det, som vi aftaler med dem, og at vi kan stå 100 % inde for det færdige resultat.

Alt, hvad vi gør, bygger på en fast overbevisning om, at vores værdier er den rigtige opskrift til at nå i mål.

Vi har været involvereret i byggeprojekter i det meste af Danmark vest for Storebælt. Af projekter kan nævnes Billund Lufthavn, Vejle Politigård, Lego House og Siemens’ samle- og montagehal i Esbjerg.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk