Institutionsbyggeri

Leder du efter en troværdig og kompetent entreprenør, der kan gøre drømme om institutionsbyggeri til virkelighed, er KG det oplagte valg.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

Stor erfaring

Hos KG Hansen har vi nemlig stor erfaring med blandt andet institutionsbyggeri, og vi kan dermed tilbyde vores faglighed, erfaring og viden, når dit byggeprojekt skal føres ud i livet.

KG Hansen er en stor entreprenørvirksomhed med mere end 100 års brancheerfaring. Vi har været med til et væld af store og komplekse byggeprojekter, hvor vi blandt andet har stået for institutionsbyggeri og skoler.

Uanset hvilket byggeprojekt, vi har været involveret i, har vores indsats været defineret af respekt, troværdighed, ansvarlighed og høj faglighed. Disse principper udgør byggestenene i såvel vores virksomhed som vores byggeprojekter – fra fundamentets udfærdigelse til den sidste sten er lagt. På den måde sørger vi altid for at bygge på den eneste måde, vi mener, man kan bygge på – og den er ordentlig.

Vil du vide mere om, hvordan du kan få glæde af vores viden og erfaring til dit institutionsbyggeri, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at høre mere om dine planer, og vi ser frem til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk