Lagerhal

Er du på udkig efter en pålidelig entreprenør, der kan hjælpe dig og din virksomhed i mål med jeres byggeprojekt, er KG Hansen det sikre valg. Vi har stor erfaring med forskellige entrepriseformer og opførelse af lagerhaller. Uanset hvilken form, dit projekt skal have, kan vi løfte opgaven.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

KG Hansen

Hos KG Hansen ved vi, at godt byggeri kræver viden, erfaring, vedholdenhed og faglighed. Vi har været i byggebranchen i mere end 100 år, hvilket gør os i stand til at udføre store og komplekse byggeprojekter. Vi bygger kun på én måde – og den er ordentlig.

Når du vælger KG Hansen som entreprenør får du en respektfuld samarbejdspartner, der tager det fulde ansvar for byggeriet. Vi sørger for, at projektet forløber, som det skal, og vi træffer gennemtænkte beslutninger, som vi løbende holder en ærlig og åben dialog om. På den måde kommer de forskellige fagligheder bedst muligt i spil, og således er du sikret det bedste slutresultat.

Vi har været med til at opføre flere store lagerhaller, så vi kender til de vigtigste funktioner og behov, som kan komme i spil. Vores viden og erfaring har bragt os langt i byggebranchen, og vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit byggeprojekt.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk