Sygehusbyggeri

Går I med byggeplaner til et sygehus, og leder I efter en entreprenørvirksomhed, der kan og tør tage det store ansvar for at sikre, at projektet leveres til den aftalte pris i den aftalte kvalitet, er KG Hansen det oplagte valg.

KG Hansen blev grundlagt i 1910 af Karl Georg Hansen, som grundlagde sin entreprenørvirksomhed med fokus på én ting, og det er, at vi bygger ordentligt. Denne grundsætning bygger vi stadig efter i dag, så vi sikrer jer, at vi bygger jeres sygehus ordentligt og funktionelt.

Hvis I har nogle byggeplaner, så tøv ikke med at kontakte os på +45 70 15 70 20 eller mail kg@kgh.dk. Vi står altid klar til sparring om jeres ideer.

Vi er specialister i byggeri til sundhedssektoren

Vi har stor erfaring med byggeprojekter indenfor sundhedssektoren, og vi har samlet vores referencer her, så I kan se vores tidligere eller igangværende store byggeprojekter. Nogle af vores referencer fra vores kategori Pleje & Omsorg inkluderer Odder Sundhedshus, Dagkirurgisk Center i Horsens samt en ny lægegang til sygehuset

Hvad lægger vi vægt på, når vi bygger?

Karl Georg Hansen var selv murermester og stod personligt inde for alt det, hans virksomhed leverede. Sådan går vi stadig til vores byggeprojekter, da entreprenørvirksomheden stadig har en rygrad af håndværksmæssige færdigheder. Udover godt håndværk inkluderer vores grundprincipper også, at vi holder en ærlig dialog, når vi bygger, så der er respekt for alle fagligheder. Dette, hvad enten vi er inddraget i byggeriet af jeres sygehus som hoved- og totalentreprenør eller som anden samarbejdspartner.

Når vi bygger sygehuse eller andet til sundhedssektoren, lægger vi vægt på vores fire ufravigelige principper, som alle er med til at sikre, at vi udelukkende udfører vores byggeprojekter på en ordentlig måde – nemlig respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed.

Hvis KG Hansen lyder som en entreprenør, I godt kunne tænke jer at samarbejde med, så kontakt os for en uforpligtende samtale.  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk