Aarhus Boligbyggeri

Det bugner med nyt boligbyggeri i Aarhus i disse år, og er du ved at planlægge endnu et, er du sikkert på udkig efter en stabil entreprenør, der via et ansvarligt samarbejde kan løfte opgaven og køre byggeprojektet rettidigt i mål til den aftalte pris i den aftalte kvalitet.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Fagligt og ordentligt samarbejde

Hos KG Hansen har vi rødderne plantet solidt i den jyske muld. Sådan har det været i mere end 100 år, lige siden Karl Georg Hansen grundlagde vores virksomhed i 1910. Den jyske mentalitet betyder, at vi går op i at gøre tingene ordentligt, og samtidig er vi bevidste og realistiske i forhold til hver enkelt arbejdsopgave. Også når det kommer til boligbyggeri.

Under opførelsen af dit boligbyggeri i Aarhus vil du derfor kunne mærke, at vi har den højeste faglighed og en respektfuld tilgang til samarbejdet, uanset hvilken entrepriseform du ønsker.

Vi træffer udelukkende gennemtænkte og hensigtsmæssige beslutninger, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet, budget eller leveringstidspunkt, hvilke har været nogle af de mest væsentlige krav fra vores tidligere samarbejdspartnere.

Vores referenceliste er lang, og blandt andet har vi stået for eller været en del af processen på store boligprojekter i de fleste store byer vest for Storebælt. Vi vil også gerne være en del af dit boligbyggeri i Aarhus og tage en snak om samarbejdsmulighederne hos os.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk