Byggefirma i Aarhus

Står jeres virksomhed med en idé til et stort byggeprojekt, og er du i den forbindelse på udkig efter et byggefirma i Aarhus, som kan føre jeres idé ud i livet, vil du blive glad for et samarbejde med KG Hansen. Vi er en erfaren og solid entreprenørvirksomhed, og derfor kan vi som byggefirma stå for alle led i en byggeproces, så pris, aftaler og kvalitet overholdes.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Vi arbejder ansvarligt

Der sker mange ting i Aarhus. Byen har udviklet sig meget i de seneste år, og store byggeprojekter er blevet til virkelighed. De mange muligheder stiller krav til, at byggeprojekter udføres ordentligt og til den rette tid, og det kan vi sørge for.

Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og vi arbejder ud fra en fast overbevisning om, at en ansvarlig og ærlig tilgang til ethvert byggeprojekt er vejen frem. Det betyder, at vi vægter dialog, faglighed og kvalitetsbevidsthed højt i alle dele af en byggeproces, og det er din garanti for et tilfredsstilende resultat, hvis du vælger et samarbejde med os.

Tidligere har vi arbejdet med store byggeprojekter i det meste af Danmark vest for Storebælt, så vi kan tilbyde flere forskellige samarbejdsformer på alle typer byggeprojekter.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk