Byggeri Vejle

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Vi hjælper med byggeri i Vejle

Er du på jagt efter en entreprenør, der kan facilitere et kommende byggeri i Vejle? Hos KG Hansen kan vi være den rette løsning, du leder efter. Vi har den nødvendige erfaring, der skal til for at skabe det resultat, du forventer.

Siden 1910 har vi hjulpet virksomheder, organisationer og lignende med at opføre de byggerier, de havde behov for. Allerede dengang lagde vi stor vægt på, at kvaliteten skulle være i orden. Ordentlighed er derfor noget, der har været kendetegnende ved os fra dag 1, og som vi stadig praktiserer i stor stil. 

Vil du være sikker på, at du får et byggeri i Vejle af den rigtige kvalitet, kan vi derfor være den helt rigtige samarbejdspartner.

Et byggeri, der passer til formålet

Vores erfaring gør, at vi har arbejdet med mange forskellige typer projekter. Vi kan blandt andet nævne industribyggeroer, domiciler, kontorbygninger og meget mere. Der er derfor ikke grænser for, hvilke projekter vi kan facilitere.

Vi sørger for, at der bliver lagt en fast plan fra start. Således ved du, hvad der bliver lavet, og hvilket resultat du kan forvente. Du får derfor et slutresultat, der netop passer til det formål, du har i tankerne. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du kan kontakte os via formularen her på siden.

 

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk