Entreprenør i Vejle

Skal du bruge en anstændig og fagligt dygtig entreprenør til et byggeprojekt i Vejle, kan vi hos K.G. Hansen løfte opgaven. Vores høje faglighed og store viden har rødder i mere end 100 års erfaring som entreprenørvirksomhed, og derfor kan vi varetage store byggeprojekter, så processen fra fundament til sidste tagsten forløber, som den skal.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Vores principper holder

I 1910 grundlagde Karl Georg Hansen sin entreprenørvirksomhed, og i dag, mere end 100 år senere, er K.G. Hansen en virksomhed med flere end 160 ansatte. Det betyder, at vi har været med igennem byggebranchens mange op- og nedture, og undervejs har vi kunnet konstatere, at vores principper blandt andet om godt håndværk holder.

Vi er troværdige og holder altid en ærlig og åben dialog med alle parter.

Vi er ansvarlige og tager ansvar for hele byggeprocessen, så det hele forløber, som det skal. Derfor er sikkerhed og miljø en høj prioritet for os, ligesom gennemtænkte løsninger er det eneste rigtige beslutningsgrundlag i vores øjne.

Vi viser respekt og går op i at opføre os ordentligt.

Vi har en høj faglighed som er en del af vores rygrad i virksomheden. Vi er selv håndværkere og besidder de nødvendige fagligheder, som vi er stolte af at repræsentere.

Disse ufravigelige principper afspejles altid i det arbejde, vi udfører. Det er din sikkerhed for et godt samarbejde og resultat, hvis du vælger os som entreprenør på dit byggeprojekt i Vejle.

Vores store erfaring med byggeprojekter såsom boliger, erhverv, sportsfaciliteter, skoler, institutioner og meget andet har givet os et solidt fundament for at agere ordentligt hele vejen igennem enhver byggeproces, og derfor kan vi tilbyde alt fra projektledere og håndværkere i vores entreprenørvirksomhed.

Vil du vide mere om os, eller ønsker du at fortælle os om dit byggeprojekt, ser vi naturligvis frem til at høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk