Entreprenør i Ikast

Hos KG Hansen er vi specialiserede inden for håndteringen af selv de største byggeprojekter - primært som hoved- og totalentreprenør. Efter disse enterpriseformer kan du regne med, at en enkelt samarbejdspartner holder styr på byggeprocessen som helhed og sørger for, at opgaverne bliver udført ordentligt og til tiden.


Som virksomhed er vi primært aktive vest for Storebælt, men hvis du leder efter en entreprenør i Ikast eller omegn, så kan vi hos KG Hansen altså være det rette valg - vi har forståelse for dig, hvis du først og fremmest leder efter at få skabt overblikket, når du skal finde samarbejdspartnere til dit nye byggeprojekt.

 

Få en entreprenør i Ikast med et solidt CV

Som virksomhed blev vi grundlagt for over 100 år siden af entreprenøren, Karl Georg Hansen, efter en række simple men effektive værdier: Ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed. Baseret på disse værdier har vi i løbet af vores lange historie inden for byggebranchen udført en lang række forskellige byggeprojekter såsom:

Med vores erfaringsgrundlag inden for byggeri i stor skala kan vi levere den rette faglighed og professionalisme til dit projekt.

   

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk