Nybyggeri i Aarhus

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

Skal vi hjælpe med dit nybyggeri i Århus?

Skal du i gang med et nybyggerprojekt i Århus? Er du på udkig efter en entreprenør til projektet? Hos KG Hansen kan vi hjælpe med nybyggeri i Århus. Vi kan blandt andet hjælpe, hvis du skal i gang med et projekt, der omfatter opbygning af boligkvarter med rækkehuse, parcelhuse, boligblokke eller andre store projekter.

Det kan også være andre former for projekter, hvor der netop er behov for, at der bliver bygget noget helt nyt fra grunden. Uanset hvilket projekt du har i tankerne, kan vi hjælpe dig med en kvalitetsløsning, der lever op til dine krav.

Vi har ekspertisen og erfaringen til at facilitere dit projekt

Vi har en masse erfaring med at facilitere forskellige former for projekter. Dette gælder også nybyggeri i Århus. Vi har eksisteret siden 1910. Allerede dengang havde vi en indstilling, som går på, at godt håndværk og ordentlighed er vejen frem. Denne filosofi er stadig vores prioritet.

Når du vælger at benytte os, får du derfor en samarbejdspartner, der vægter din tilfredshed højt. Det betyder, at vi gør meget ud af at have en åben dialog. Det sikrer nemlig, at der er enighed om, hvad det er, du ønsker at få bygget, og hvilke krav du har. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk