Nybyggeri i Herning

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

Erfaren entreprenør til nybyggeri i Herning

Er du på udkig efter en erfaren entreprenør, der kan facilitere nybyggeri i Herning? Så er du landet det rigtige sted. Hos KG Hansen er vi specialister, når det kommer til større nybyggeri. Vi har nemlig erfaring, der sikrer dig et godt resultat i sidste ende.

Vi har arbejdet inden for faget siden 1910. Dengang havde vi en vision om, at godt håndværk er det eneste rigtige. Det er blandt andet denne vision, der gør, at vi stadig er her i dag og er vokset til den størrelse, vi har fået.

Vil du være sikker på, at du får et slutresultat, der lever op til dine forventninger og krav, er vi derfor den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi hjælper med alverdens former for projekter

Vores mange år i branchen gør, at vi har hjulpet med en masse forskellige byggerier fra bunden. Dette gælder også nybyggeri i Herning. Vi har faciliteret store projekter, hvor der er blevet bygget nye boligkvarter, store domiciler, kontorbygninger og meget mere.

Når du lader os stå for dit større nybyggerprojekt, kan du derfor være sikker på, at vi følger projektet til dørs. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit nye projekt, er du velkommen til at kontakte os her på siden.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk