Nybyggeri i Kolding

KG Hansen – vi er specialister inden for nybyggeri i Kolding

Går I med store drømme og byggeplaner omkring et storslået nybyggeri i Kolding? Så er I kommet til det rette sted. Hos KG Hansen er vi nemlig eksperter indenfor nybyggeri, og som en dedikeret entreprenørvirksomhed har vi gennem mange år opbygget stor faglighed og lært at holde hovedet koldt i komplicerede og svære situationer.

Global Timber  Lego House

Vi har mere end 100 års erfaring og kan derfor tilbyde jer:

  • Et køligt overblik
  • Høj professionalisme
  • Stabile og engagerede medarbejdere
  • Et godt partnerskab.

Vi går meget op i at skabe et godt samarbejde med vores samarbejdspartnere og fokuserer derfor altid på at have et partnerskab, der er baseret på gensidig respekt, ansvar, troværdighed samt høj faglighed.

 

Nybyggeri i Kolding skabt af kvalitet

Vi har erfaring indenfor mange former for byggeri, hvilket giver os en bred viden indenfor problemløsning af alle former. Vi ønsker desuden altid at bygge med kvalitetsværktøj samt kvalitetsmaterialer, og derfor matcher vores ydeevne og erfaring selvfølgelig også den kvalitet, som vi ønsker at repræsentere.

Et nybyggeri i Kolding skal ikke bare være almindeligt og nemt. Kolding er Sønderjyllands hjerte og kræver derfor et håndværk, hvor både kvalitet, nytænkning og priser stemmer overens med byens pulserende liv.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk