Nybyggeri i Vejle

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Vejle, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

Mangler du en entreprenør til nybyggeri i Vejle?

Har du et nybyggerprojekt i pipelinen, men mangler du en entreprenør, der kan varetage opgaven? Hos KG Hansen kan vi være den ideelle løsning. Vi har mange års erfaring i branchen, hvor vi har hjulpet med mange store projekter. Skal du have lavet nybyggeri i Vejle eller omegn, står vi derfor klar til at hjælpe.

Vi kan blandt andet hjælpe med nybyggeri af boligkvarter, industribygninger, domiciler og meget mere. Store projekter er vores speciale. Du kan derfor trygt overlade dit projekt til os.

Vælg en samarbejdspartner, der prioriterer dine krav

Når du skal i gang med et større nybyggeri i Vejle eller et andet sted, vil du sikkert have en masse krav og ikke mindst forventninger. Vi har altid sat en ære i at prioritere dine ønsker. Det betyder, at ordentlighed og godt håndværk er i fokus hos os.

Det sikrer dig et resultat af høj kvalitet. Derudover sørger vi for, at dine forventninger bliver indfriet. Dine krav er nemlig en prioritet for os. Vi kan derfor være den helt rigtige samarbejdspartner til dit projekt. Vi sammensætter en aftale, der netop passer til dit projekt. Kontakt os ved hjælp af formularen her på siden.

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk